2014. szeptember 29., hétfő

Program ajánló: Helyes testtartással a fájdalommentes hátért – hétvégi workshop

Érdekel, hogyan lehet hatékonyan megelőzni illetve enyhíteni a hátfájdalmakat? Mivel tudod megőrizni gerinced egészségét?

Egy hétvégi, gyakorlatias mini-tanfolyam keretében könnyen megértheted, miért olyan fontos a helyes testtartás, és megtanulhatod, hogyan tudod nemcsak egészségesebbé, de látványosan szebbé is varázsolni tartásodat!


Nem ígérem, hogy a néhány órás workshop végén máris megerősödött illetve megnyúlt izomzattal távozol, szálegyenesen. De garantáltan használható eszközt - rövid elméleti hátteret és célzott mozgásanyagot - kapsz ahhoz, hogy akár önállóan is megvalósíthasd a derék, nyak- és hátfájdalmaktól mentes életet.

A „Helyes testtartással a fájdalommentes hátért” workshop épp Neked való, ha

  • ülő életmódot folytatsz (irodában, autóban, otthon a tv, számítógép előtt…);
  • nincs a hátaddal komolyabb problémád, de azért ismerősen cseng a következő mondatok egyike: „majd’ leszakadt a derekam sorban állás közben”, „hirtelen becsípődött valami a hátamban”, „reggelre elaludtam a nyakam”, „már megint megfájdult estére a hátam”;
  • konkrét gerincproblémával (pl. porckorongsérv) küzdesz, és szeretnél az orvosi kezelés mellett magad is hatékonyan tenni gyógyulásodért;
  • soha nem jógáztál még, de kíváncsi vagy, mi rejlik a jóga hatékonyságának, egészségmegőrző erejének a hátterében;
  • jógáztál/jógázol rendszeresen, csak szeretnéd még tudatosabbá tenni a gyakorlásodat;
  • célod, hogy sokáig élvezhesd a mozgás örömét és szabadságát!
A workshop maga egy elnyújtott jógaóra. Lépésről-lépésre haladva, a megértés érdekében elméleti részekkel megszakítva vesszük sorra a tartás felépítésének elemeit, a betartandó szempontokat, a követendő mozgásirányokat és sorrendiséget, s az esetleges ellenjavallatokat. Az óra felépítése igazodik a jelenlévők igényeihez.

Időpont: 2014. október 11. (szombat), 10.00 – 14.00

Helyszín: Baraka Jóga Iskola (Bp., XIII., Kresz Géza u. 14.)

Részvételi díj: 4 800 Ft

A workshop igény esetén - előre egyeztetett helyszínen és időpontban - 

újra megrendezésre kerül!

Jelentkezés és további információ: reayoga@gmail.com!